Ga voor moderne kapstokhaken die met speciale schroeven en moeren aan de muur kunnen worden bevestigd. Dit type van hanger functioneert als een beugel.

Laten we naar beneden de officiële maatregelen in de muur jashaken. Kapstokken die meestal worden gebruikt in de keuken zijn korter in hoogte door standaard toepassingen. Deze hoogte is ongeveer 3 centimeter. Sommige jashaken hebben een ronde metalen haak die aan de bovenkant breder is dan het handvat. Sommige haken hebben haken die zijn gemaakt van draad of acryl. Hun algemene grootte varieert tussen 6 duim en 12 duim. De lengte voor haken van draad is even lang als de slang van een gewone stofzuiger en de haken van acryl zijn even lang als de gewone kapstokhaken van draad.

Houten jashaken moeten worden aangevuld met speciale elektrische apparaten die de haken in het plafond trekken. Dergelijke kapstokhaken zijn niet erg verfijnd, zodat u de zwaartekracht kunt gebruiken om de haken omhoog te trekken. Er zijn ook speciale haken in glasvezel, kunststof en hout verkrijgbaar. Deze haken worden op dezelfde manier aan het dak bevestigd als wij ze aan de muren bevestigen. De plafondhaak kan in de nis worden aangebracht en de binnenhaak kan aan de muur worden bevestigd.

Kapstokhaken voor schouders zijn een favoriet in woningen. De haak ziet er zo mooi uit dat het vrij moeilijk is om de jas uit te laden wanneer u hem in de kast moet opbergen. U kunt gaan voor een even mooie haak die zowel geschikt is voor uw jas als voor uw kleding. Een kapstokhaak voor de schouders wordt traditioneel van hout gemaakt, hoewel u ook metaal kunt gebruiken. U kunt ook gaan voor haken met het uiterlijk van een elegante riem. Deze wordt op de stoel van de stuurman geplaatst zodat u uw jassen kunt ophangen wanneer de natuur roept. Kapstok haak

Kapstokhaken kunnen een modestatement worden, als je maar out of the box denkt. Alles wat je nodig hebt is een beetje fantasie om ze te transformeren in stands om je gadget of een dergelijk ding te houden. Uw huis zal er zo netjes uitzien en zal de harten van uw bezoekers raken. Dit is uw manier om te zeggen dat u verantwoordelijk bent voor uw uiterlijk.