Het soort haken dat u kiest, hangt af van de hoeveelheid beschikbare vloerruimte, de maten en vormen van de dingen die u wilt ophangen en of u uw jas aan de muur of aan een kapstok wilt hangen. En hoe gaat u op zoek naar haken om uw jas aan op te hangen of neer te zetten? Kijk eens rond om te mixen – een out of the box idee kan je tenslotte goed van pas komen.

Kijk rond in je huis en zie een patroon of een thema hangen, in je kapstokken in je bijkeuken of zelfs in je wasruimte. Als je een patroon ziet op de ene plek in je huis, kun je waarschijnlijk een soortgelijk patroon vinden op een andere plek of ergens anders. Alle verwisselbare en uitnodigende, haken zijn een geweldig hulpmiddel voor u om in staat om dingen te veranderen periodiek in uw huis. U kunt wisselen haken in uw huis voor seizoensgebonden decoraties die genieten van uw decoreren.

In de kinderkamer kunt u eventueel een aantal mooie decoratieve zakken om de baby items te houden om te worden geplaatst in de kleding van de baby te beginnen in de eerste paar maanden van het leven. Vergeet niet dat je zult doen de haken in een verscheidenheid van plaatsen in het huis en je zult verschillende tools te gebruiken als je probeert om dingen op te hangen. Als u wilt dat de babykleertjes op dezelfde plaats blijven hangen, kunt u overwegen om van die geplastificeerde haken of kleerhangers van draad te gebruiken.

In uw wasruimte kunt u gemakkelijk wijnfleshaken vinden die op drie van elke fles zijn gehaakt om de flessen aan op te hangen. Andere verschillende toepassingen voor deze schroeven zijn C-haken te passen, zoals stof, kussens, alsmede vissen of visgerei. Uw nut bin stands, aan de andere kant, zijn gemaakt van een verscheidenheid van materialen van staal tot aluminium en ze kunnen verschillende kleuren om te mengen in het decor van uw huis.

Voor uw keuken zou u bakkersrekken kunnen gebruiken, waarin u pottenrekken in uw keuken kunt ophangen. U zult merken dat u soms haken kiest voor uw specifieke gebruik. Op uw houten krukjes, bijvoorbeeld, krijgt u haken voor het vasthouden van uw keukengerei. Op de smeedijzeren krukjes, zult u haken voor pannen en potten te houden. Er is geen limiet als het gaat om het plaatsen van haken op uw houten meubels. Zoek een commerciƫle metaalbouwer die dat in metalen meubelen kan verwerken en kijk waar uw metalen meubelen voor kunnen dienen. Uiteindelijk zult u meer van uw haken kopen voor iedereen in uw huis.

Metalen gebouwen, met inbegrip van gang hangers, missie cedar klampen, en poort haken, kan worden gezien in heel huizen, hoewel veel mensen de neiging om te worden verpakt in wat ze op dit moment hebben – boven een deur, binnen een deur, binnen een hek of muur – dat soort toont hun wensen op zijn minst. Trap niet in deze valkuil – denk na over wat je echt wilt, laat datgene los waar je niets mee kon of wat je hebt opgepikt. Breng nieuwe ideeĆ«n voor je huis aan door te kijken naar nieuwe metalen en vormen.

U kunt zelfs haken gebruiken om het kunstwerk van uw kinderen te laten zien, of om achter een bank of gordijnen te “gaan” met een matje.