Bankstellen schoonmaken

Het schoonmaken van sofa’s kan een grotere uitdaging zijn dan u verwacht. Maar hoe meer u begrijpt hoe u sofa’s moet schoonmaken, hoe gemakkelijker het zal zijn.

Begin met het stofzuigen van de achterkant van de bank. Gebruik het bekledingshulpstuk om de armleuningen, de hoofdsteun en de vloer van de bank te stofzuigen.

U kunt ook een liefhebberー of föhn gebruiken om uw bank met stoom te reinigen of anders een krachtige wasmachine gebruiken. Wanneer u uw hoekbank schoonmaakt, wees dan licht en u kunt het meeste werk zelf doen. Wanneer u de armen van de bank afstoffen om vuil en stof te verwijderen, gebruik dan een stoffen stofdoek. De geparfumeerde formules van het poeder hechten zich niet aan stof en u kunt de kussenhoezen van uw bank beschermen. Gebruik houtreiniger en pasta was op het hout kunt u een mengsel van Townhouse voorgedrenkt olie en schoon in t extra. Oliën van de bank zal geven het een versleten in een schoner uiterlijk.

Van alle doeleinden is een stofzuiger het krachtigste middel om stoffering schoon te maken. Zorg ervoor dat u het bekledingshulpstuk van de stofzuiger gebruikt. Gebruik het om bekleding vuil, haren van huisdieren, uitwerpselen van huisdieren of enig vuil dat zich in of rond de zitting van de bank of stoel. Om bekleding van ligstoelen schoon te maken gebruikt u het borstelhulpstuk om vuil te verwijderen.

U kunt de stofzuiger ook gebruiken om bekleding schoon te maken. Allereerst moet u het aantal keren berekenen dat u uw bekleding moet stofzuigen. U wilt niet een stofzuiger te gebruiken om de hele stoel schoon te maken op een dagelijkse basis. U kunt een stofzuiger gebruiken om de bovenste helft van de stoel en de poten schoon te maken, terwijl u de slang van de stofzuiger gebruikt om de vloer van de stoel te reinigen. U kunt een borstel gebruiken om het vuil buiten de naden van de kussens te schrobben.

Een manier om de hoes van een bank schoon te maken is door een wasmachine te gebruiken. Je moet het etiket voor wasmachines te controleren op de zorg voor de bank slip hoezen.

Wanneer u slipperhoezen koopt is het beter als u de slipperhoezen vakkundig vervangt en de oude hoezen in de wasmachine gooit. De geur zal fris zijn en het object zal schoon zijn en weg van vuil.