de vrouw schildert een oude stoel in de achtertuin - painting stockfoto's en -beelden

Wanneer u een bedrijf heeft, of de sprong waagt om als zelfstandige te gaan werken, is het absoluut noodzakelijk dat u weet hoe uw schilderij eruit zal zien, aanvoelt en het beoogde doel van uw schilderij zal bereiken. In mijn ervaring huren de meeste mensen een blinde of virtuele aannemer in om hun "testoppervlak" op die manier te leveren.

Als succesvolle langetermijnkandidaat kunt u online een aantal schildersbedrijven vinden die een typische klus zullen uitvoeren voor een "testoppervlak" of monsteroppervlak dat u hebt aangevraagd. U kunt het aanvragen via een online formulier van een visitekaartje, of een visitekaartje sturen naar een schildersbedrijf dat een grote hoeveelheid visitekaartjes heeft. Je kunt ze ook online vinden en voorbeelden geven van wat ze bieden.

Heb je ooit gezien dat de website van een professionele schildersaannemer eruitziet als een marketingbrochure? opgeruimd nadat hij het geverfd had? ze zijn soms professioneel, maar het staat overal op internet. verfbedrijven staan ​​elke dag op scherp vanwege hun eigen gebrek aan professionaliteit.

Of je nu hebt besloten om voor een persoon of een bedrijf te werken, hier zijn mijn twee snelle tips.

1. Gezondheid, veiligheid en Ponered Hell beveelt ten zeerste aan dat u een professionele schildersbedrijf inhuurt die zeer geschikt is voor de grootte van het bedrijf van hun klant. Ik kan u niet vertellen hoe vaak mijn werkman contact met mij opneemt met betrekking tot wat hij nodig heeft voor een bepaalde taak. Als u meer nodig heeft voor een schildersbedrijf of als u al een aannemer heeft die u inhuurt, zorg er dan voor dat u op de hoogte bent van hun vereisten, groot of klein. Kijk op hun website, kijk of deze professioneel gekleed is met veel informatie over hen en neem een ​​paar minuten de tijd om ze te bellen.

2. Ik raad mensen ook aan om altijd het telefoonnummer van Hello-Contact bij de hand te hebben. Terwijl ze niet op kantoor zijn, laat u uw alternatieve nummers achter voor noodgevallen. Ik beloof je dat ze je nummer slechts een paar keer per jaar zullen bellen, meestal vlak na het werk, omdat ze zich veilig voelen bij wat je over hen hebt gezegd en je voorlopige schattingen of referenties geeft.

In mijn ervaring als eigenaar van een internetschilderbedrijf, heb ik veel PDQ's (Preliminary Design Approvals) gezien en moest ik contact met hen opnemen over het publiceren van enkele belangrijke documenten, omdat de manier waarop de afdrukken op de inktpot van mijn computer niet zo "klaar" waren om af te drukken" zoals ik wilde dat de klus geklaard was. Een gedetailleerde schatting van de printopdracht krijgen was oké, maar net als veel andere bedrijven geef ik ze ook graag de laatste cheques en kan ik ze elektronisch kopieën van papierwerk geven, wat meer werk voor hen oplevert.

Terwijl uw schildersbedrijf bezig is met het echte werk, kunt u voor een klus nog een keer bijeenkomen om de klus te controleren op gebreken en deze te corrigeren.

Oké, nu heb je je onderzoek gedaan en heb je een professional ingehuurd, hoffelijk en elke keer weer met hen samenwerken, je hebt een sterke taak te doen, hopelijk zal het een goede zijn.