happy construction worker smiling at the camera in the city - aanemer stockfoto's en -beelden

We verzorgen alle soorten timmerwerk, of het nu gaat om pintailing of stukadoorswerk, maar we zijn geen laatkomers op dit gebied. Ik herinner me dat ik op de middelbare school kasten ontwierp. Ik was me niet erg bewust van het hele proces toen het gebeurde, maar toen ik het uitbreidde naar mijn eigen ontwerpbedrijf – was het gewoon een ander klein, gerenommeerd bedrijf dat meer leerde over op de moeilijke manier. Toen zag ik een advertentie voor commercieel onroerend goed in een tv-programma. Dat zou een hele nieuwe generatie aannemers willen weten. Ik weet zeker dat het er goed uit zal zien op een foto van een man die in zijn kantoor woont. "Hoe rolt deze gast een vinylbanner op?" 'Als een brandoefening,' zeg je. Dat heet een vinylbanner en het kostte me onlangs $75. Oh, en voor zover ik weet, het is een hete zomer en ik verwacht een opmerkelijke koude lancering. Het was mijn taak om deze vinylbanner over een oude 10 'x 20' vuurplaats op het terras te plaatsen. Het heeft een geperforeerde spanstang die langs de bovenrand loopt. Je rolt de banner op en verwijdert de spanstang en maakt de banner vervolgens af met krullint. De banner moet op de rand van het tegelframe worden gemonteerd en op de betonnen vloer worden bevestigd. Dit betekent dat de banner aan de trap van de buren moet worden bevestigd.

Op maat gemaakte vinylbanners hebben een revolutie teweeggebracht in het contracteren. Ik behandel al onze banners met hetzelfde kwaliteitsniveau en doe alleen een paar dingen anders. Ik weet dat een stoffen banner redelijk kan worden uitgerekt, maar ik kan dat probleem oplossen. De geperforeerde banner is wat stugger omdat wanneer de banners omhoog komen, deze tot aan de randen van de banner moet worden opgetrokken. Terwijl ik dat zeg, weet ik dat ze kneedbaar of plastic zijn. Als het plastic is, hergebruiken we het nooit. Dat is een ander probleem, de afdrukkwaliteit is aanzienlijk lager dan die van banners met vinyl. Van de vinylbanners voor buiten tot de banners die op aScript zijn gedrukt, ze komen goed uit. Dus, laat me dit goed doen voordat ik verder ga over hoe je een vervaardiger moet zijn.

alli fervent en een dakdekker heeft me gevraagd, "hoe lang besteden we over het algemeen aan ontwerpen." Ik besteedde ongeveer 15 uur per project en het werken in een woningbouwbedrijf was ook een zware klus voor mezelf. Ik wasivy en een stanleymes, dus ik wist hoe ik moest snijden en wat ik specifiek moest snijden. Ik kwam pas achter hun werk en wat hun sterke punten waren toen ik het tegelwerk voor mijn laatste bestelling deed. Ik besteedde ongeveer 50% van mijn tegeltijd aan snijden en 20% van mijn tegeltijd aan slijpen. Er wordt veel geslepen als je vinyl scheurt en hout snijdt. Je kunt een oppervlak niet schuren met grit en schuurpapier. Het neemt gewoon de realiteit van het zeven over schuurpapier. Er is misschien niet veel verschil in de kwaliteit van het werk, aangezien de huiseigenaar al rij lijkt op een gevangenis. Je bent hard aan het pushen en vermoeid jezelf. Als je kunt' Als je de ervaring van wat strompelen door het ruige niet accepteert, word je geen stukadoor. Over het algemeen is het leven van een vinylbanner relatief eenvoudig en ik denk dat we het allemaal kunnen toeschrijven aan het feit dat we een gezin zijn. U kunt vertrouwen en respect voor het vak krijgen door in een dienstverlenend bedrijf te werken. Ik raad ten zeerste aan om op zijn minst een goed begrip van het vak te krijgen voordat je banners gaat maken en wat je verder nog nodig hebt om je door je project te helpen. Als u het installatieproces niet begrijpt of niet weet wat u doet, gaat u fouten maken. En geen fouten zijn goede fouten. Als ik je iets kan vertellen, is dat je je waarschijnlijk wilt concentreren op het beheer van flyerbestanden, je kunt sjablonen maken in Outlook en deze afdrukken om als sjablonen te gebruiken. Dat is een manier om die problemen te omzeilen.

Ik zal de banner van 2,5 'x 8' als voorbeeld gebruiken omdat deze niet veel groter is dan borden voor thuis of voor woningen. Met het afstandsstuk aan de bovenkant en een dun posterboard van 12 x 24 inch aan de achterkant, is de posterspreiding zeer efficiënt, van de ene kant van de banner naar de andere kant, gelijk naar de poster gericht. Ik heb toen een soort vinyl gemaakt met mijn inkjettechnologie en de poster is op zijn plaats geplakt. Ben ik de enige die zegt dat de oversized vinylbanners veel beter kunnen worden gebruikt in kleinere situaties om het installatiegebied van de banner te verkleinen? Nou, ik weet zeker dat ik niet de enige ben die er zo over denkt.

Laten we het hebben over het overstag gaan van de banner.