Hoe maak je je eigen thuis Spa

Natuurlijke houten afwerkingen zijn beter bestand tegen de elementen, en vereisen minder routinebehandeling. Onder druk behandelde afwerkingen zijn niet zo bestendig. Omdat je hot tub meestal binnenshuis staat, heb je geen tijd om de buitenkant te onderhouden of de investering te doen die huiseigenaars hebben gedaan om dure, exotische houtsoorten op lange termijn te onderhouden. U zult een basisonderhoud moeten uitvoeren, net zoals u dat voor een zwembad zou doen. De meest ontmoedigende klus van het onderhoud van een binnenspa is het sombere karwei van het afdichten tegen de elementen. Zand, vuil en water kunnen een tol eisen van het hout zoals u dat verdraagt. Elk jaar moeten ze van de terrasvloer worden geschraapt, afgespoeld om zeepresten te verwijderen, en laten drogen. Door deze zware behandeling zijn preventieve maatregelen de meest effectieve manier om uw rijkdom te behouden. Door uw vloer te coaten houdt u alle milieu-invloeden buiten, behalve de meest extreme, maar u moet het oppervlak wel volledig schoonvegen na het zonnen en douchen. Steen kan barsten, splinteren en verschuiven. Verf uw buitenmuren met buitenverf en volg de aanwijzingen van een online fabrikant voor de beste resultaten.

Bij het ontwerpen van uw spa moet u rekening houden met de planten die u binnen de vier muren van uw spa plaatst. Het belangrijkste doel is om een comfortabele sfeer te creĆ«ren, niet om een gevoel van claustrofobie op te wekken. De toevoeging van een patio met buitenmeubilair, een open haard en, indien mogelijk, een rotspartij die op enige afstand van de woonkamer in een natuurlijke omgeving van groen wordt geplaatst, zal bijdragen tot de warmte van de spa. Als je plannen maakt voor je spa, overweeg dan om een hot tub in een hoek van een kamer te plaatsen. Aangezien de vorm van een komvormige kamer cilindrisch is, zal de gebogen spa minder vloeroppervlakte nodig hebben, voor hetzelfde effect. Een alternatief kan een tower spa zijn, een mooie luxueuze toevoeging aan uw spa. Deze hebben meer een “ingegraven” uiterlijk dan een “uit-de-weg” uiterlijk, in die zin dat ze groot zijn en ontworpen zijn om vrij hoog te staan wanneer ze met water gevuld zijn. Als je in een kleine ruimte woont, zal de hot tub niet veel plaats innemen, en als bonus kunnen ze zelfs minder plaats innemen dan een vrijstaand exemplaar. Als je op zoek bent naar de perfecte spa voor je eigen huis, dan is een drie voet spa tafel of een kleine spa jacuzzi ter grootte van een ijskast precies wat je zoekt. Misschien kiest u ervoor om te dineren bij het licht van de zon in plaats van het bad.

Vergeet niet om rekening te houden met de diepte van het water dat je hebt gemeten voor de capaciteit van de tubs. Een master spa moet ongeveer 84 tot 96 centimeter diep zijn. Dit zal het voor u gemakkelijk maken om zeer comfortabel te zitten. Beslis of u de jets aan de zijkant, gecentraliseerd boven uw hoofd, of in het midden van de spa wilt. Zorg ervoor dat de verpakking van de spa goed overeenkomt met uw herbruikbare verpakking, want het glas is gevoelig en breekt gemakkelijk. Gebruik dezelfde meetapparatuur als voor een traditionele hot tub.

Je badkamer, keuken of verlichtingsarmaturen renoveren met spa componenten voor thuis kan een mysterieus proces lijken, maar een goede dealer zal met plezier al je vragen beantwoorden en je door het proces loodsen. Als u niet de juiste mensen vindt om mee samen te werken, zal uw spa-ervaring misschien niet dezelfde zijn.