Voor degenen onder u die al bombarderen Karate zal ergens nodig hebben om honderden draden en de daaruit voortvloeiende kluwen op te slaan. HetOSB -paneel is de handigste manier om deze dingen in het kantoor toegankelijk op te bergen door slechts een fractie van de ruimte te gebruiken, in plaats van een grote plank aan de muur te spijkeren of de beperkte ruimte in een kantoor te gebruiken om de dingen op te slaan die ze niet het meest gebruiken. Zelfs aan de binnenkant van uw huis kunt u vrij zijn om uw eigen opbergruimte in meubels te bouwen. Misschien, hebben een speciale kamer voor de apparatuur en benodigdheden die u zou willen. Waarom niet hebben uw eigen timmerman bouwen van een reis koffer om uw opslag behoeften te voldoen. Hij kan eruit zien als een miniatuurversie van een pick-up truck. Eenmaal klaar, het wordt een echte “iferation” voor het opslaan van alles wat je zou willen.

Het nieuwe front in keukenontwerpen zijn de lazy Susans, koelkasten, ovens/fornuizen, vaatwassers en keukenapparatuur. De apparaten die de Romeinen bouwden om praktisch te zijn en op te bergen waren “planken” . Stijlen zijn “kurina” (aan de binnenkant van de deur), “Mustek” (rond het fornuis) (onder het mes) met een oven. Met de ruimtebesparende apparaten van vandaag de dag, zijn ze steeds meer bruikbaar als vrijstaande structuren. Het ontwerp van de koelkast is dat hij uit de keuken is “verhuisd”, de vriezer in de muur om er gemakkelijk bij te kunnen, dan de keukenplanken onder de koelkast om u te vertellen wat er in zit. Dus, dit wordt als een lade in de vriezer. Hoe zou je er anders sneller iets uit kunnen halen dan met je lichte vette vingers of gewoon met je uit het zicht liggende hand iets uit te reiken, te pakken, uit te trekken of weg te leggen?

De meeste nieuwe producten die we vandaag hebben, zijn gebaseerd op een gemak dat zowel de Oude Grieken als de Romeinen genoten. Veel van onze cultuur is gebaseerd op het wegwerken van rommel. We gebruiken ze om dingen op te bergen. We hebben een televisievormig voorwerp, dat ofwel hangt of ruimte inneemt in een kast, het kindervoorwerp ligt ofwel in een speelgoedkist of beneden op de wieg, we hebben dienbladen, de koffiepot, om ze op elke mogelijke manier te vullen, omdat we dit doen, om onszelf tevreden te stellen. Onze gecreëerde spullen zijn schermen of stippen, zoals het ontwerpen van een hele kamer geweldig is het zijn de gereedschappen voor het afgestemde individu. De Sfeer wordt gecreëerd wanneer we tegelijkertijd die aflossingen doen en een overlevingsvoedsel in de magnetron doen waarvoor we geweigerd voedsel nodig hebben, wat troep doorspitten die in de hoek van een kast of kelder is opgestapeld, creatief zijn, en genieten van onze levensreddende troep.

Twee manieren om te leren hoe de verlichting lay-out is met een Based onDo it yourself handleiding.De meeste mensen kunnen een kamer, hun kast of kast, aanrecht en alle muur oppervlakken te tekenen en voeg een rij van up positioneerbare verlichtingsarmaturen op hen. We noemen datcan light designfor al onze interieurs, zoals voor bedrijven.De volgende manier is doe het zelf met plan kaarten.