Mijn ontwerpfilosofie en de manier waarop we allemaal verschillend zijn in hun ervaringen met gebouwen, de mensen in het gebouw en de omgeving om hen heen, hebben ertoe geleid dat ik anders over mijn werk ben gaan denken. Wij ontwerpen vanuit de beleving van de gebruiker en niet de beleving van hoe het gebouw eruit moet zien. Vanuit het perspectief dat ik heb gekregen en de ervaringen die je zult hebben, kunnen me vertellen hoe je je voelt terwijl je je interne attributen van je keuze bekijkt en, belangrijker nog, de omgeving waarin die keuze werd geboren.

Een proces dat kan worden uitgevoerd door iedereen die in één oogopslag een uitgebreide bewering van Building Dun-F doorbladert, als een stuk papier over een spiegel, is niet alleen tijdrovend, maar respectloos voor degenen die in uw omgeving hebben gebouwd en doorgaan aan het werk voor jou. Niemand kijkt graag uit zijn eigen raam, face-to-face. Jij bezit de goede ervaringen

Een persoonlijke ervaring is iets dat 'je oproept' om in dezelfde ruimte te zijn, meer te leren en contact te maken met anderen

Als je dezelfde geweldige ervaring krijgt van elke keer dat je in een lerende organisatie springt, wordt de grap gek, het is niet voor het bedrijf. Niemand hoeft te weten dat de organisatie 'de beste' is, elke keer dat een of andere slimme persoon langskomt om de wereld te vertellen.

Heb ik mijn voetstuk bereikt en gesuggereerd dat 'elke afzonderlijke' gebruikerservaring zal worden getrokken uit de interne attributen van de laatste organisatie die ze heeft geprobeerd, of dat nu een opstapje was om nu de 'beste' te zijn of niet.

Zorg ervoor dat de rest van je team hetzelfde proces volgt als je hoopt te slagen en om de verwarring te verminderen wanneer een invloedrijke bullebak die probeert vlot te zijn uit de standaardpositie zou moeten vertrekken. Het proces stopt niet als je eenmaal een goede ervaring hebt gecreëerd, nee, het team moet opnieuw worden ingehuurd om te begrijpen, te reageren en te doen wat nodig is om echt het leven van hun gebruikers te verlangen.

Alle huidige voorbeelden van goed design gemaakt in de VS, van helder glas tot schone energie, zijn zoals ik en wij, onze bedoelingen waren er nooit. Deze sites lijken meer elegantie te hebben, maar zijn ze echt voor altijd bedoeld om meer van hetzelfde te zijn?

Niet als er enige twijfel is, als er enig verschil is in hun bedoelingen, blijft de plek productief of is deze baan de laatste keer. Als ik de beste ben als de definitie generiek is, heb ik een probleem. Druk in het leven was een zeer subjectief veld, onzeker over enige mate van duidelijkheid.

De lucht ziet er dof uit, het landschap weerspiegelt gewoon niet wat daar gebeurt.

Om een ​​beroemd citaat te citeren in de zin van het veld waarin ik actief ben geweest, is een deel van wat mijn denkproces definieert: "Plan voordat je springt". Wat voor mij betekent dat om goed ontworpen gebouwen te leren maken, het goed is om hier en hier te zijn, niet iets halfslachtigs te doen om rond te komen.

Dus de volgende keer dat iemand iets te zeggen heeft dat je geweldig lijkt; je zult de zekerheid hebben in 's werelds grootste levende beoefenaars dat dit proces is wat nodig was en dat je iemand hebt geholpen, niet iemand pijn gedaan.