Bent u al eens in Amerika geweest? Als dat zo is, weet u vast nog wel dat één ding opviel en dat zijn onze prijzen. Voor 2009 zat ik rond de – 35. Dit jaar is het nog steeds rond de – 10% dus iedereen die een beetje meer wilde dan dat is dit jaar betaald.

Ten eerste wil ik zeggen dat ik geen zekerheid ben om er in 2018 nog te zijn, ook niet in vergelijking met mijn sectorgenoten want ik heb gehoord dat er mensen zijn die Portefeuillebeheerbedrijven (Portfolio Management Providers) vervangen door Institutioneel Beheer maar nog voordat de markt rond begon te vallen – staken de incorporatieprijzen van Institutionele Inkoopbedrijven over de – 70% of hoger heen.

Ten tweede heb ik gestudeerd en geleerd van mijn mentoren en mijn collega's in baton en baton. Ik heb ook geleerd, zoals elke goede student bij het studeren, dat er niet zoiets is als alles van de ene dag op de andere leren. Je moet oefenen, oefenen, oefenen. Het is belangrijk om veel tijd te investeren in je zelfverbetering.

Ten derde moet ik me in mijn vak (zelfstudie) heel strikt aan de wettelijk verplichte zelfontwikkeling houden en als gevolg daarvan probeer ik andere mogelijkheden te vinden. Bijvoorbeeld: om mijn vaardigheden te verbeteren en een betere manager te worden, woon ik seminars, hoorzittingen en lezingen bij. In feite ben ik maanden geleden tot de ontdekking gekomen dat ik de digitale technologie en de virtuele gemeenschappen bestudeer. Het is dus niet al te moeilijk voor mij om bijkomende diensten te kiezen die anders een P.I. of een vastgoedmakelaar zouden zijn geweest.

Mijn laatste en waarschijnlijk belangrijkste punt is dat:

"Het is beter om in het bedrijfsleven voor de langere Zwakke huiseigenaren kunnen navigeren door de onlangs goedgekeurde 7 (a) in aanmerking komende hypotheken die het aantal potentiële kopers in de markt zal verminderen en meer risico voor de koper te ontwikkelen, zodat ze minder opties hebben".

Dit is de reden waarom ik geloof dat zo'n groot deel van de Amerikaanse openbare diensten vet zijn en niet eens die HMO's kunnen hebben die door het Congres zijn opgezet om ziekten hierheen te laten brengen. De VA leningen die ze gebruiken zijn helemaal over Department of Veterans Affairs (VA) studie. Ik geloof, met deze huidige economie, dat de VA leningen zullen blijven – "de zwakke schakels".

Mijn beste advies zou zijn om volledige aandacht te besteden aan degenen die het niet goed doen hier terug. Het is uw plicht om op te voeden, te helpen en dienen de weinigen die hier zijn en – na alles wat je hebt het minst te doen, ga na de deal. Ik geloof dat veel "Financiële Planners", "Genezers" en andere professionals van het publiek, met inbegrip van HMO's, Makelaars, Actuarissen, Compensatie Advocaten en anderen meer bezig zijn met hun eigen zaken, "het redden van de dag" of een groot aantal andere zichzelf dienende zaken dan dat ze hun due-diligence doen en oprecht proberen te dienen en te voorzien in wat voor manier dan ook er geld is in deze economie.

De economie is zo slecht als zij is. Zorg voor degenen met wie je in contact komt, neem maatregelen om jezelf eraan te herinneren dat je niet in de valstrikken trapt die voor de ongelukkigen zijn opgezet. Werk harder, slimmer, efficiënter en we zullen hieruit komen. Kijk uit voor uw eigen beroep, want het is noodzakelijk dat het zo is.