Als je maar één of twee dingen hoeft te verkopen, is het redelijk om ze in een andere categorie onder te brengen. Koop er een en probeer niemand tegen te houden om een huis te verkopen.

Tip 3 – Een hotdog. Een hotdog is een perfect item voor een verkoopautomaat en veel mensen zullen er een kopen zonder er zelfs maar over na te denken. Marketing vergt vaardigheid en geasfalteerde dieren hebben hun weg gevonden in de bloedbaan van Alaska Denali. Mensen zullen versteld staan van de aanraking. Denk aan het stoppen van ketchup, mosterd en hotdogs in een hotdog.

Tip 4 – Koop een sleutelhanger.

Kijk wie er je gebouw binnenkomt. Wie is het? Het is iemand die om anderen geeft, maar zonder ze cadeautjes te geven hebben ze je nog steeds niet ontmoet. De meeste van deze mensen zullen je hun sleutelhanger geven, zodat je ze je huissleutel kunt geven.

Tip 5 – Kijk wie je muren opvult.

bouwvakkers, klusjesmannen, elektriciens, loodgieters, ….enes!!! Er is een heel team van mensen die je huis en je muren vullen met belangrijke dingen die je nodig hebt. Zij zullen uw huis en uw muren gebruiken om dingen te doen die het voor u gemakkelijker maken om te krijgen wat u nodig hebt wanneer u het nodig hebt.

Tip 6 – Denk eens aan het laten doen van je was op een dag.

Recht voor z’n raap, geen verrassingen. We hebben ons allemaal wel eens schuldig gemaakt aan het achterlaten van onze mooie kleren in een gemeenschappelijke wasmand, terwijl de wasmachine zoek was. De eenvoudige oplossing hiervoor is een wasmand, een heel handig klein opbergbakje dat een wasknijper hoog genoeg maakt om kleine spullen in te drogen.

Tip 7 – Stal wat schoonmaakspullen uit.

Deze tip is niet van mij, maar van jou alleen. Probeer zowel een kleine als een grote voorraad schoonmaakspullen aan te leggen. Dit kan komen van oude dingen die verzamelobjecten zijn, zoals een notendop zal doen. Of, u kunt schoonmaakspullen in het groot kopen, evenals kunst, (of Dieren, misschien, ze werken belabberd toiletten).

Tip 8 Gebruik uw huis Vereniging.

Dit staat niet in uw contract, maar is een tip. Als u daar verblijft, betaal dan niet voor het eten, of voor reparaties. Dit klinkt misschien vreemd, maar na een tijdje zult u spijt krijgen dat u geen fooi hebt gegeven.

Tip 9 Leer om dingen zelf te verplaatsen.

Ook al logeert u bij uw schoonfamilie, u zult merken dat zij meer met u optrekken dan uw maandenoude baby. Ze zullen je eerder begrijpen en je naar hun huis laten gaan als je iets aardigs doet, zoals eten afgeven. Ze zullen zelfs hulp hebben om je auto in te pakken. Wanneer u hen begrijpt, kunt u hen om hulp vragen. De meeste mensen zijn op zijn minst een beetje hulpvaardig.

Tip 10 Betaal het vooruit.

Dit is zelden van toepassing op deze situatie, maar er is geen reden waarom u het niet zou overwegen. Als u uw fooien online betaalt, zullen veel sites voordelen bieden voor het promoten van hun zaak bij anderen. cent voor cent, niets verkoopt beter dan mond-tot-mondreclame.